Magnetix Nederland

Voel je goed met magneetsieraden & wellness accessoires

Schroll naar beneden om onze Tip en Weetjes over magneetsieraden & accessoires te lezen !

Magneten en hun werking.
De geschiedenis van een wonderbaarlijke kracht.

De geschiedenis van het magnetisme is nauw met de aarde verbonden. Al het leven op aarde wordt immers direct beïnvloed door het sterke aardmagnetische veld. Dit hangt samen met de elektromagnetische trillingen van de atomen die de kern van alle levende wezens vormen.

Al heel vroeg in de geschiedenis van de mensheid werd deze samenhang ontdekt en de therapeutische werking van magneten voor geneeskundige doeleinden gebruikt. Zo droeg de legendarische koningin Cleopatra een magnetisch amulet, niet alleen om verschillende kwalen te genezen, maar ook om haar schoonheid en jeugd te behouden.

Magnetisme vandaag.

Vandaag de dag doet de reguliere medische wetenschap intensief onderzoek naar de manier waarop magneten werken. In 1994 heeft bijvoorbeeld het internationale instituut voor Gezondheid in de VS nieuwe termen als "biomagnetisch veld" en "biomagnetisme" gecreëerd. Het onderzoek naar het biomagnetische veld  houdt zich bezig met de nauwelijks waarneembare energie van magnetische velden die het menselijk lichaam doordringen. Deze energie stimuleert het menselijk lichaam, houdt het fit en zorgt ervoor dat wij ons vitaal en gezond voelen. Als het biomagnetische veld uit evenwicht raakt, heeft dit vermoeidheid, uitputting en ziektes tot gevolg. Ook gevoelens van stress en woede, angsten en zorgen hebben een elektrische lading die een negatieve invloed op het gevoelige magnetische veld van ons lichaam kan hebben. De conclusie ligt dus eigenlijk voor de hand: het dragen van magneten heeft doorslaggevende invloed op ons welzijn. Van dit inzicht tot de "uitvinding" van magnetische sieraden & accessoires was het dan nog maar een kleine, maar bepalende stap.

Diverse studies en wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het dragen van magnetische sieraden zeker een therapeutische werking (kunnen) hebben op mens én dier.

DE DOORBLOEDING: het geheim achter ons welzijn.

Bloed is dé grondstof voor ons leven. Het is verantwoordelijk voor bijna alle processen die zich in het lichaam afspelen, bv. voor de verzorging met zuurstof, vitaminen en enzymen. Om fit en gezond te blijven, moet ons bloed een voldoende hoeveelheid van alle levensnoodzakelijke stoffen snel overal heen transporteren. Hier "grijpt" de magische kracht in: deze activeert de stofwisseling en ondersteunt op deze manier alle lichamelijke functies.

Maar hoe gaat dat in zijn werk?

In 1954 ontdekte Linus Carl Pauling de magnetische eigenschappen van de bloedkleurstof en ontving hiervoor de Nobelprijs voor scheikunde. Deze ontdekking is van grote betekenis, omdat ijzer niet alleen als zuurstofdrager fungeert, maar daarnaast ook een belangrijke rol bij de stofwisseling binnen de cellen speelt. IJzer is dus een belangrijke energiedrager - én ijzer kan goed gemagnetiseerd worden. Zo valt ook te verklaren waarom zo uiteenlopende "algemene symptomen" van het lichaam als slapeloosheid, menstruatiepijn, depressieve stemmingen of algemene vermoeidheid bestreden kunnen worden. Door het dragen van magneetsieraden wordt de verzorging met voedingsstoffen geactiveerd.

Het gevolg is dat de afvalstoffen die ons lichaam kwijt moet, optimaal worden afgevoerd. Het resultaat hiervan is dat pijnklachten, diverse ziektes en aandoeningen drastisch kunnen verminderen.

Stap in de geschiedenis van het magnetisme en ontdek veel spannende tips rondom het thema magneten, hun kracht en gebruiksmogelijkheden. Overtuig uzelf van de wonderbaarlijke kracht van de magneten, die in de waardevolle magneetsieraden verwerkt zijn.

De facinerende kracht van de natuur.

Al duizenden jaren houden wetenschappers zich bezig met het fenomeen magneet en de werking hiervan. Sinds het tijdperk van Aristoteles, tijdens de middeleeuwen en tot vandaag de
dag wordt er op dit gebied intensief onderzoek gedaan. Deze fascinerende kracht uit de natuur
geven de magneetsieraden hun bijzondere werking.
Feit is: Het sterke magneetveld van de aarde heeft invloed op alles wat leeft.
Dit hangt samen met de elektromagnetische trillingen van de atomen die de kern van alle
levende wezens vormen. In de natuur komen talrijke verschijnselen voor die met het magnetisme
te maken hebben en die ook in de magneetsieraden tot uiting komen: Zo oriënteren zich bijvoorbeeld de trekvogels onder alle weersomstandigheden op de magneetbanen van de aarde. Net als bij acupunctuur en homeopathie is het niet gemakkelijk, geneeskundige bewijzen over de werking van magneten te verkrijgen.

Het poolprincipe.
Verschillende polen trekken elkaar aan en dezelfde polen stoten elkaar af.
Dit pool principe zien we overal in ons leven terug, zoals dag en nacht, warm en koud, goed en slecht, juist en verkeerd, etc. Ook in de oosterse wijsbegeerte en in de acupunctuur, een Chinese
geneeskunst, staat die dualiteit, het principe van Yin ( = negatief) en Yang ( = positief), in het
middelpunt.
De van pool tot pool lopende magnetische krachtlijnen bewegen zich in een drie dimensionale
draai beweging. In het krachtveld van de Noordpool bewegen de elektronen zich tegen de klok in
en in het krachtveld van de Zuidpool bewegen ze met de klok mee (electronen-spin). Deze
verschillende biologische kracht ontwikkeling van de twee magnetische polen werd al in 1936
door Albert Davis ontdekt en beschreven.
Magneetsieraden leunen op de werking van de beste en sterkste magneten van de wereld, de
Neodymium magneten, deze laten hun kracht werken in volmaakte sieraden.
Vorm daarom zelf uw eigen mening over de kracht van magneten.

TIPS en WEETJES over MAGNEET sieraden.

Waarom magneet therapie?

In onze huidige maatschappij hebben we als mens nogal wat te verwerken: ongezonde eetgewoontes, stress, te weinig beweging, straling van zendmasten en wifi. Gevolg van dit alles is vaak chronische vermoeidheid, minder weerstand en belasting van de bijnieren.

Miljoenen mensen, wereldwijd, maken daarom al gebruik van de positieve effecten van  magnetische energie om hun gezondheid te verbeteren, hun welzijn te verhogen en meer energie te krijgen.

Onderstaand leest u wat meer over het gebruik  en hoe u optimaal kunt profiteren van de bijzondere werking.

Drink voldoende water! De magneten helpen uw rode bloedlichaampjes om er voor te zorgen dat er méér zuurstof in uw organen komt, waardoor ze beter gaan werken, maar ook worden de afvalstoffen die ons lichaam kwijt moet, beter afgevoerd. Op deze manier neemt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam toe, cellen verjongen zich beter,het immuunsysteem wordt gestimuleerd en pijnverlichting wordt ervaren.

Water is leven: Om de afvalstoffen zo snel mogelijk uit uw lichaam te krijgen is het belangrijk véél water te drinken, minimaal 1,5 tot 2 liter verdeeld over de dag. Ons lichaam bestaat voor ruim 70% uit water, een evenwichtige waterbalans is dan ook zeer belangrijk voor het goed functioneren van onze biologische processen en water speelt een belangrijke rol voor: nieren, hart, bloedsomloop en temperatuurregeling.

De kwaliteit van water is belangrijk, veel flessen water bevatten teveel natrium (Na). Met onze waterstaaf, die voorzien is van een magneet, verbeterd u eenvoudig de kwaliteit van kraanwater; het kalk wordt afgebroken, het water smaakt zachter, uw darmen functioneren beter.

Koper als extra toevoeging  Een aantal van onze producten zijn ook voorzien van koper.

Koper heeft als positieve eigenschap dat het een natuurlijke ontstekingsremmer is en tevens werkt het zuiverend. Bij huidaandoeningen of ontstekingen adviseren wij ook altijd om een sieraad (of powerhart) te kiezen met koper. Koper kan verkleuring van de huid geven, dit is makkelijk weg te wassen met water en zeep. 

Magneetsterkte: De gebruikte neodymium magneten hebben een minimale sterkte van 1200 Gauss per stuk. Wij garanderen een levenslange werking van deze magneten, dit omdat neodymium slechts 1% van zijn kracht verliest in 100 jaar.

Materiaal: Onze sieraden en accessoires zijn nikkelvrij en in de meeste gevallen gemaakt van stainless steel. Toevoegingen als koper, rhodium, goud en zilver worden ook gebruikt. Tevens zijn een aantal items voorzien van o.a. zirkonia, swarovski-kristallen, edestenen, mossel-, zoetwater-, of kunstparels, echt leer , imitatieleer, siliconen en rubber.

Het dragen van en de werking van een magneetsieraad of accessoire:

U mag onze sieraden 24 uur per dag dragen, om de werking te ervaren is het echter nodig deze minimaal 8 uur per dag te dragen. Ieder mens is anders, daarom is het moeilijk aan te geven wanneer u iets van de werking gaat merken. Dit kan al binnen enkele uren zijn, maar normaliter zou u binnen   2-4 weken het positieve effect moeten ervaren.  

Wanneer géén magneten dragen?  Ons advies is om géén magneten te dragen als u een pacemaker heeft. Bent u zwanger begin dan niet met het dragen van onze magneten, indien u als magneetdraagster zwanger wordt kan u deze zonder problemen blijven dragen.

Magneettherapie kan o.a. een gunstige invloed hebben bij:

Ø Migraine en hoofdpijn         > Gewrichtspijn                 > Spierpijn

Ø Artrose en artritis              > Rugklachten                  > Slaapproblemen

Ø Vermoeidheid                   > Depressie                     > Concentratie problemen

Ø Stress                            > Ontstekingen                 > Slechte bloedsomloop

Ø Circulatie problemen          > Verwondingen                > Huidklachten

Ø Buikpijn                          > Darmklachten                > ADHD


Wilt u meer informatie of heeft u vragen?                                 

Ga voor meer informatie naar onze website: www.magnetix-nederland.com

Of de webshop: www.feelswell.magnetix-wellness.com

Je kan ook onze showroom bezoeken aan de OUDESTRAAT 78a, 7161 DZ NEEDE

Tel: Yvonne 06 53 53 92 58 / E-mail: magnetix.nederland@gmail.com

Wij komen ook graag bij u thuis, op de club of vereniging voor een gezellige en informatieve middag of avond waarin we alles vertellen over de bijzondere werking van MAGNEET- en ENERGIE SIERADEN.